Loading Events
Find Events
     

Prihajajoči dogodki

SINOG meet-up

torek 27. 2.| 17:00 - 19:00
Gregor Boh bo v uvodnem delu na kratko predstavil nekaj “zgodovinskih” referenčnih razlogov, ki so vplivali na CRICOMM Smart ICT kot razvojno naravnano tehnološko podjetje, da je začelo razmišljati o drugačnem pristopu in implementaciji vzpostavljanja VPN tunelov ter priključevanja oddaljenih lokacij. V nadaljevanju se bo navezal na prejšnje meetup predavanje Davida Brezovška na kakšen način podjetja svoje oddaljene lokacije priključujejo danes, kje imajo težave in zakaj bi v bližnji prihodnosti želeli to početi drugače – boljše in z večjim izkoristkom obstoječih WAN povezav. Govorili bomo o mehanizmih, ki so potrebni za zagotavljanje dinamike vzpostavljanja VPN tunelov v različnih topologijah, zakaj samo “en” IPsec tunel v primeru multihoming-a na oddaljeni lokaciji, avtomatsko krmiljenje prometa oz. poslovne kritične aplikacije po najboljši povezavi, zakaj bi-casting RTP/SRTP prometa, povezovanje oddaljenih lokacij s hibridnim oblakom, itn.

40. večer družabnih iger

sreda 28. 2.| 19:00 - 23:00
Poligon in društvo Igrolog prirejata večer družabnih iger, ki bo namenjen druženju in povezovanju. Na dogodek ste posebno vabljeni vsi Prebivalci in ostali radovedneži, ki novejših družabnih iger še ne poznate, saj vam bodo pravila razložili izkušeni vodiči in vas udobno popeljali v svet modernih družabnih iger. Dobrodošli tudi v medgalaktični politiki in kamenodobnem kmetovanju izkušeni mački ter vsi tisti, ki si želite nekoliko oddahniti od dela, vzporedno pa razširiti krog poznanstev.

Cryptoparty Slovenija 2018

četrtek 1. 3.| 18:00 - 21:00
Cryptoparty Slovenia is back! Mednarodna konferenca o digitalni zasebnosti in varnosti, kjer se bomo zopet srečali na presečišču tehnologije, prava, politike in družbe. Na štirih predavanjih in okrogli mizi se bomo pogovarjali o problemih spletnega nadzora in cenzure, nadziranja nadzornih organov, izzivu kriptovalut in drugih temah! Na konferenci bodo predavali Tactical Tech Collective iz Berlina, DataEthics.eu iz Kopenhagna, o izzivu kriptovalut pa bodo premišljevali predstavniki ekonomije, prava in kibernetske varnosti.
+ Export Listed Events