Dogodki v Poligonu

900 organiziranih dogodkov v štirih letih in 40.000 obiskovalcev so številke, ki pričajo, da je Poligon eden najbolj priljubljenih ljubljanskih prireditvenih prostorov.

Približno tretjina dogodkov je naše lastne produkcije in koprodukcije z različnimi partnerji. Dve tretjini programa pa ustvarjajo najrazličnejše profitne in neprofitne organizacije: nevladne organizacije, podjetja, javne službe, združenja, društva, …

Tako heterogene kot organizacije so tudi teme, ki se nizajo iz tedna v teden: od vsebin iz področja kreativnih industrij in podjetništva, do številnih kulturno – umetniških dogodkov ter okoljsko in družbeno angažiranih srečanj.

Odvisno od predvidenega obiska in zahtev tipa dogodka (konference, meetupi, delavnice, predavanja, okrogle mize, tiskovke, …) se prilagaja oprema enega izmed  štirih Poligonovskih dogodkovnih prostorov.  Potrebe organizacij so si zelo različne: nekatere želijo le osnovno tehnično – prostorsko podporo, spet druge najamejo celotni produkcijski paket: komuniciranje, pogostitev, prevajanje idr. logistično – organizacijske aktivnosti.

Ne glede na velikost in pomembnost dogodka se naša ekipa vedno trudi, da so potrebe organizatorjev čim bolje in čim hitreje zadovoljene ter da se obiskovalci počutijo čim bolj dobrodošle. Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste nam že izkazali zaupanje, saj z organizacijo dogodkov v Poligonu omogočate nadaljnje delovanje naše neprofitne platforme, saj s tem prispevate k naši najemnini in obratovalnim stroškom.

Dobrodošli!

Tipi dogodkov

Manjše konference in delavnice v Poligon učilnici

do 100 udeležencev

Večerni in popoldanski dogodki v Poligon dnevni sobi

od 100 do  200 udeležencev,

Večje, celodnevne konference

do 250 udeležencev

Razstave in performansi

Več o Poligon galeriji

Sejemski dogodki

do 2.000 obiskovalcev na dan

Pogosta vprašanja in odgovori:

 

 1. Kakšna oprema je na voljo?
  Projektorji in projekcijska platna, priključki in kabli za vse tipe računalnikov, računalnik za prezentacije z kazalnikom, ozvočenje z žičnimi in brezžičnimi mikrofoni, prenosne table/stojala, stoli in različne mize, …
  Če česa nimamo, si sposodimo kot npr.: prevajalske kabine in opremo, dodatno pohištvo, scenske elemente, …
  V vseh prostorih je na voljo zmogljivo wi-fi omrežje.
 2. Kako je s parkingom za udeležence?
  Parkiranje za udeležence je mogoče na velikem parkirišču Tobačna. Z upravljalcem parkirišča se je možno dogovoriti za plačilo parkirnine udeležencem. Parkirišče ima vedno zadostno število parkirnih mest.
 3. Lahko poskrbite tudi za pogostitev?
  Priporočimo vam lahko različne izvajalce pogostitev, ki redno pripravljajo odlične pogostitve za obiskovalce Poligonovih dogodkov.
 4. Kakšen je strošek uporabe Poligona za organizacijo dogodkov?
  Zaradi izredne heterogenosti želja in potreb organizatorjev ter obsega dogodkov je nemogoče pripraviti univerzalno ponudbo, ki bi ustrezala vsem. Zato ponudbo za vsakega organizatorja posebej pripravimo glede na njegove specifične zahteve.
 5. Lahko zagotovite prenos v živo preko spleta?
  Prenose v živo iz Poligona vam lahko zagotovi V ŽIVO
 6. Kje lahko izvem za dogodke v Poligonu?
  Napovedi dogodkov lahko spremljate na koledarju dogodkov in na naši Facebook strani.
 7. Kako nam lahko pomagate pri organizaciji in promociji dogodka?
  Ekipa Poligona s sodelavci lahko poskrbi za celotno podporo organizaciji dogodkov: snovanje programa dogodka, izbor in gostovanja predavateljev,  vabila udeležencem in prodaja vstopnic, oblikovanje podobe dogodka in scenografije, komunikacijska podpora po Poligonovih kanalih in drugih medijih, fotografiranje in snemanje, …

Dosedaj so nam zaupali: Slovensko društvo za odnose z javnostmi, Skupnost občin Slovenije, Društvo ekologi brez meja, Ekvilib inštitut, Društvo Fokus, Javna agencija za raziskovalno dejavnost RS, Zveza tabornikov Slovenije, Društvo novinarjev Slovenije, IPOP – Inštitut za politike prostora, Inštitut Novum, CNVOS, Slovenska filantropija, Ljudmila, Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije, Greenpace, Goethe Institut, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijio, Google, Artish, Netokracija, Forum socialnega podjetništva, British Council, Služba vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Ministrstvo za okolje in prostor, Ministrstvo za delo, družino socialne zadeve in enake možnosti, Akademija za likovno umetnost in oblikovanje, Evropska stranka Zelenih, Evropska agencija za sodelovanje energetskih regulatorjev, Transparency International Slovenia, Evropski liberalni forum, Motovila – Creative Europe Desk, Slovensko društvo za kognitivno znanost, Veleposlaništvo kraljevine Nizozemske, …

Več informacij in rezervacije terminov

 

Oglasite se nam na info@poligon.si

Hvala za zaupanje!