Poligon svetovanja in mentorstva

Iskren nasvet zadrži cekine v denarnici in prihrani številne zlate ure. Če se ti je pri razvoju koncepta zataknilo in ne veš kako naprej, nas pocukaj za rokav. Radi rešujemo zanimive izzive.

Poligon svetovalnica se je vzpostavila organsko, saj je naša skupnost ustvarjalcev neprestano iskala najrazličnejša znanja za kakovostnejši razvoj svojih storitev in izdelkov.

Kot pionirji množičnega financiranja v Sloveniji smo v letih 2013 – 2015 izvedli prek 200 svetovanj najrazličnejšim ustvarjalcem, ki so preizkušali svoj prototip na globalnih crowdfunding platformah. Številne uspešne zgodbe smo pomagali peljati naprej – prek produkcijskih izzivov do prve množične serije odpremljene za podpornike in do nadaljnjih trženjsko – prodajnih faz.

Še zdaleč ne vemo vsega. Vseeno pa so nas bogate izkušnje naučile marsikaj; kaj je vredno ponoviti, čemu se je potrebno ogniti in seveda kako v dobi množičnih inovacij (p)ostati aktualen.

Svetovanja in mentoriranja nudimo tako neodvisnim ustvarjalcem kot zagonskim podjetjem. Za večje skupine pa izvajamo tudi delavnice in predavanja.

Področja na katerih smo doma:

  • od koncepta do izdelka oz. storitve
  • znamčenje in tržno komuniciranje
  • razvoj občinstev “crowdfinding”
  • množično financiranje “crowdfunding”
  • od prototipa do množične proizvodnje

Cenik

Cena svetovalne ure je 65 evrov na uro (z vključenim DDV). Pri tem stremimo k temu, da ustvarjalci rešijo vse ključne probleme znotraj prvega srečanja.

V primeru pa, da želite zakupiti večje število ur pri nakupu 5+ ur obračunavamo 25% popust.

Kontakt

Termin svetovanj lahko rezervirate na info@poligon.si

Hvala za zaupanje.