Loading Events
Find Events
     

Prihajajoči dogodki

GeoDev Meetup #4

torek 22. 5.| 18:00 - 21:00
Na zadnjem meetup-u pred počitnicami bomo imeli dve predstavitvi: 1.) Avtomatska izdelava digitalnega modela reliefa na podlagi podatkov s portala eVode - Klemen Lovenjak, FGG
Predstavitev klienta za prenos podatkov s spletnega portala eVode in uporaba v aplikaciji za avtomatsko izdelavo digitalnega modela reliefa poljubne ločljivosti.
2.) Dosežki in aplikacije nevronskih mrež - Matej Račič, FRI
Za nedavnimi uspehi strojnega učenja stojijo nevronske mreze, ki v različnih oblikah omogočajo bolj dinamično iskanje vzorcev v podatkih. Pogledali si bomo kako jim to uspe in kakšni so dosežki.

Fuckup Nights Ljubljana Vol.1

petek 25. 5.| 19:30 - 22:00
Si se tudi ti že preposlušal/a popolnih zgodb uspešnih ljudi? Si naveličan/a "spontanih" selfijev, ki krasijo naše Instagrame? Imaš dovolj popolno oblikovanih LinkedIn profilov? Medtem ko zmage slavimo ter se jih spominjamo skušamo neuspehe čim prej pozabiti. Kljub temu pa so napake tiste, ki nas oblikujejo v zmagovalce ter vodijo do uspehov." Veliki Albert Einstein je nekoč dejal: "Kdor nikoli ni naredil napake verjeno nikoli ni naredil ničesar".
Pri FuckUp Night spodbujamo ljudi, da z nami delijo svoje neuspešne zgodbe. Zgodbe, ki so jih oblikovale v zmagovalce. Tako smo na premieren FuckUp night povabili 3 goste, ki bodo z nami delili resnične zgodbe iz svojega življenja.

Workshop: On Time! by dr. Mala Kline

sobota 26. 5.| 9:30 - nedelja 27. 5.| 15:00
Delavnica je za vse, ki se želijo naučiti bolje obvladovati čas tako v poslovnem kot v zasebnem življenju. Za udeležbo na delavnici je potrebna predhodna prijava na: soislovenija@gmail.com.

Umetna inteligenca in pravo

ponedeljek 28. 5.| 18:00 - 20:00
Križišče, kjer se srečujeta tehnologija in pravo, postaja vse bolj zanimivo. Z namenom, da raziščemo pravne okvire in možnosti prilagajanja prava tehnologiji, ter kako s pomočjo tehnologije poenostaviti naša življenje, ko se srečamo s pravnim sistemom, Ljubljana Legal Hackers pripravljamo okroglo mizo: Umetna inteligenca in pravo v Sloveniji. Na okrogli mizi bomo gostili strokovnjake, ki delujejo na področju umetne inteligence v Sloveniji. To so:
- prof. dr. Blaž Zupan, redni profesor Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani,
- Leon Recek, svetovalec Ustavnega sodišča Republike Slovenije, nekdanji strokovni sodelavec Vrhovnega sodišča,
- Rihard Jarc, direktor visoko tehnološkega podjetja Algoritmik d.o.o.

SloGameDev May Meetup

četrtek 31. 5.| 18:00 - 21:00
Delavnici: Zvočni efekti, Rok Kompan in ustvarjanje glasbe, Joao Gabriel Rodrigues
+ Export Listed Events