Poligon prostor za sodelo

Si naveličan-a dela od doma? Ste ekipa, ki iščete prijeten delovni prostor za prijazno ceno?

Z nami je doslej sodelalo že 650 ustvarjalcev iz 36 držav. Toplo vabljen-a tudi ti!

Poligon je prvi slovenski kreativni center katerega pomemben del je coworking, ki obsega prek 1000 m2 površine. Svetle sodelavne prostore nekdanje Tobačne tovarne si vsak dan deli med 50 do 70 najrazličnejših poklicnih profilov (od umetnikov do inženirjev), samozaposlenih ali delovnih timov, največ v starosti med 25 do 45 let.

Naš sodelavni prostor deluje po principu fleksibilnih sodelavnih mest, kar pomeni, da lahko vsak dan delaš v drugem prostoru, za drugo mizo (sedečo ali stoječo) ali na enem izmed udobnih naslonjačev. Vsak, ki postane član sodelavne skupnosti oz. Poligon prebivalec ima na voljo zanesljiv in hiter wi-fi, barvni tiskalni in skener, souporabo sobe za sestanke in čajno kuhinjo.

Sodelavni prostor je odprt vsak delovnik od 8.00 do 19.00, stalni uporabniki pa si lahko pridobijo tudi 24/7 dostop. Poleg mesečne uporabnine Poligona, za tiste, ki ne iščete stalnega sodelavnega prostora ponujamo tudi 1, 5 in 12-dnevno uporabnino.

Uporabnine za sodelo

1 dan

12

 • fleksibilno delovno mesto
 • uporaba prostora ob delavnikih od 8.00 do 19:00
 • uporaba sestankovalnice 7 €/uro

5 dni

30

 • fleksibilno delovno mesto
 • uporaba prostora ob delavnikih od 8.00 do 19:00
 • katerihkoli 5 dni v obdobju 1 meseca
 • brezplačna uporaba sestankovalnice

12 dni

65

 • fleksibilno delovno mesto
 • uporaba prostora ob delavnikih od 8.00 do 19:00
 • katerihkoli 12 dni v obdobju 1 meseca
 • brezplačna uporaba sestankovalnice

1 mesec

95

 • fleksibilno delovno mesto
 • uporaba prostora ob delavnikih od 8.00 do 19:00
 • brezplačna uporaba sestankovalnice
 • možnost dostopa 24/7 z doplačilom 15 €/mesec
Cene vsebujejo 22% DDV. Plačilo je možno z plačilnimi karticami ali z bančnim nakazilom.

Nekateri prebivalci naše skupnosti radi ustvarjajo v Poligonu zato, ker se lahko poleg dela udeležujejo tudi najrazličnejših skupnostnih in izobraževalnih dogodkov. Spet drugi prebivalci iščejo le miren kotiček kjer lahko učinkovito delajo svoje projekte. Poligon ekipa je tu zato, da omogoča čim prijetnejše okolje vsakemu ustvarjalcu.

Ob prvem prihodu v Poligon vas bo eden izmed nas sprejel na “info desku” in vas popeljal naokrog, da začutite delovni utrip in spoznate naš način sodela.

Gostovanje v drugih prostorih za sodelo po svetu

Prebivalci Poligona lahko z uporabo mobilne aplikacije One Coworking med potovanji brezplačno gostujejo 1 dan v več kot 50 prostorih za sodelo po celem svetu.

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori

 1. Kdaj lahko začnem?
  Oglasi se v Poligonu v času delovnih ur in nekdo od naše ekipe te bo popeljal po prostoru. Z izpolnjenim pristopnim formularjem postaneš Poligon prebivalec in že lahko začneš z delom. Plačilo je možno z plačilnimi karticami ali z bančnim nakazilom.
 2. Lahko prinesem svoj monitor?
  Narava fleksibilnih delovnih mest načeloma otežuje uporabo monitorjev, vendar prilagodljivim rednim uporabnikom omogočamo tudi uporabo lastnih monitorjev.
 3. Kako se obračunavajo uporabnine?
  Obdobja koriščenja uporabnine niso vezana na koledarske mesece in začnejo teči na datum prvega dneva uporabe. Zakupljenih 5 ali 12 dni tako lahko koristiš kadarkoli, v skupaj ali ločeno, v roku 30 dni od datuma uporabe prvega dneva. Uporabnina za 1 mesec prične teči prvi dan uporabe – bodisi na začetku meseca ali na katerikoli drugi dan v mesecu.
 4. Ali sprejemate tudi time in skupine? 
  Seveda, v Poligonu dela tudi več različnih timov – od startupov do kolegov, ki delajo skupaj. Za večje time in skupine lahko za do 5 dni zagotovimo ločen prostor, ki je povsem prilagodljiv potrebam uporabnikov. Razpložljivost in specifične pogoje uporabe lahko preveriš na info@poligon.si
 5. Kako je s shranjevanjem stvari?
  Poligon Prebivalcem so na voljo omarice za shranjevanje stvari. Trenutno načrtujemo še dodatne.
 6. Je možno najeti pisarno?
  Vse naše pisarne so zasedene in tudi čakalna lista je že precejšnja. Povprašate lahko nadstropje višje v Hekovniku.
 7. Kako je s parkiranjem?
  Spodbujamo uporabo koles in javnega prevoza. Za prebivalce in obiskovalce iz drugih krajev pa je na voljo veliko parkirišče Tobačna, ki ima vedno prosta parkirna mesta.
 8. Kam grem lahko na kosilo?
  V sklopu Tobačne se lahko na kosilo odpraviš v okrepčevalnici Marjetica in Vida, v Čin Čin ali pa čez cesto v Žmavca ali restavracijo Mirje.

Več informacij:

Za več informacij nam lahko pišete na info@poligon.si ali pa se v Poligonu obrnete na našo ekipo na info pointu.