torek, 1. april 2014 ob 11.00 @ Poligon

Po ponedeljkovem predavanju se nam v torek dopoldan obeta zanimiva delavnica z enim največjih strokovjakov na področju oblikovanja in načrtovanja coworking prostorov — Oliverjem Marlowom. Na delavnici bomo na primeru kreativnega centra Poligon preizkušali različne vidike in priložnosti za skupnostno soustvarjanje delovnega prostora.

Na delavnici se bodo izvajale različne aktivnosti na temo emocionalne povezanosti uporabnikov s prostorom, programom in lokacijo, s funkcionalnim in z imaginarnim raziskovanjem prostora, ter z iskanjem potrebnih veščin, virov in odnosov, ki so nujni za ustvarjanje popolnega coworking prostora.

 

Navodila za udeležence:
S seboj prinesite predmet, ki vas spominja na to, kaj vam prostor lahko pomeni. Za izbiro predmeta se odločite na podlagi dotika, občutja, domišljije in želja.

Ta predmet je lahko karkoli, lahko nosi neposredne ali prenesene pomene. Edino pravilo je, da ne sem biti večji od škatle za čevlje.

Delavnica bo potekala v angleškem jeziku in bo predvidoma trajala 1 uro. Udeležence dogodka vabimo, da pridejo pol ure pred pričetkom, ob 10.30, in se nam pridružijo ob kavi.

Število udeležencev delavnice je omejeno na 30, zato prosimo, da se prijavite preko prijavnega obrazca. O uspešni prijavi boste obveščeni.

    Ime in priimek*

    E-naslov*

    Dogodek pripravljamo v sodelovanju z

    podporniki